Herontwikkeling

//Herontwikkeling
Herontwikkeling2016-07-24T15:02:12+00:00

De huidige situatie in de vastgoedsector wordt gekenmerkt door leegstand van kantoorpanden en teruglopende nieuwbouw. Desondanks is er een aanhoudende vraag naar goede, betaalbare woonruimte in zowel de huur- als de koopsector. Hierdoor is het interessant om naar uw huidige vastgoedportefeuille te kijken.

Met name in stedelijke gebieden zien we dat er tal van beeldbepalende gebouwen leegstaan, die door hun eigen identiteit en ligging veel potentie hebben. Deze panden kunnen door middel van gerichte ingrepen unieke objecten worden, waarvoor nog altijd belangstelling vanuit de markt is. Zo kan bijvoorbeeld een ongebruikt kantoorpand of industrieel gebouw tot een aantrekkelijk appartementencomplex worden omgevormd.

Bij de herontwikkeling is het uiteraard nodig aan de huidige wet- en regelgeving te voldoen. Tevens is het een uitgelezen mogelijkheid om duurzame technieken en materialen in het ontwerp te integreren, zodat er een object ontstaat met wortels in het verleden en groene takken naar de toekomst.

M3 Bouwadvies kan helpen uw plannen vorm te geven door de diverse aspecten te belichten en met u vervolgens de meest passende keuzes te maken en uit te werken.